Castillo morales

Letsip® produktene kan brukes sammen med mange behandlingsformer. Flere terapeuter bruker produktene sammen med Castillo Morales orofacial regulerings terapi.

Filosifi og tilnærming til oralmotorikk for Letsip er preget av Castillo Morales orofacial regulerings terapi. De passer derfor godt samman.  Kan brukes av alle for å øke spenst og styrke eller dempe uønskede muskelbevegelser. De kan også brukes aktivt som en stimuleringspenn for muskulaturen både utenpå og inn i munnen.

Å stimulere lepper, kinn og tunge med Letsip produktene, trigger og gir muskulatur rundt lepper og munn impulser til aktivitet. Letsip V-serien vibrerer og stimulerer dypt inn i muskulaturen.

Se figur under: Muskulaturen A til H er festet til kjeve og/eller kraniet i den ene enden, og til leppene (m.orbicularis oris) i den andre enden, - forklart på en enkel måte.

Bevegelser og stimulering av tunge, lepper og kinn vil føre til at inaktiv muskulatur kan få impulser uten at der er nevrologisk kontakt med hjernens motoriske senter.

 

Castillo Morales*, figur over viser piler for hvordan hver enkelt muskel beveger seg mot festepunktet, alle utenom H (m.mentalis) som skyver underleppen oppover.

A: Løfter midtre del av overleppen og nesevingene utvides (m. levator labii superioris nasi).

B: Løfter overleppen (m. levator labii superioris).

C: Løfter munnvik (m. levator anguli oris).

D: Løfter munnvik opp og ut (m. zygomaticus minor/major).

E: Drar munnvik ut horisontalt (m. risorius).

F: Drar munnvik nedover (m. drepressor anguli oris).

G: Drar underleppen nedover (m. depressor labii inferioris).

H: Løfter haken og underleppen oppover (m. mentalis).

 

* Castillo Morales-konseptet er en helhetlig nevrologisk rehabiliteringskonsept for barn og voksne med sensorimotoriske, orofacial og kommunikative vanskeligheter.

 

 

Catillo Morales stim. 1

Letsip V-serien vibrerer og stimulerer dypt inn i muskulaturen. Stimulering av musklene fra rundt øynene, panne , videre til kinn, leppe og slakke den stramme haken.
3990,00 kr

Stimuler musklene

Stimuler muskulaturen rundt munnen med Letsip V-serien eller S-serien. Stram opp musklene ved å dra muskelen ut og slipp raskt. Se hvordan musklene reagerer.
3990,00 kr